Tarvajärvi wacht af: "Ik wil dolgraag voor Emmen spelen"

5 september 2014, 13:57

FC Emmen heeft bij de KNVB dispensatie aangevraagd, met de hoop dat het Niklas Tarvajärvi korte termijn kan vastleggen. De Drentse club wacht op goedkeuring van de voetbalbond, zodat de spits niet alleen in vriendschappelijke wedstrijden, maar ook in officiële duels kan opdraven bij Emmen. De Fin hoopt dat hij bij Emmen aan de slag kan.

Tarvajärvi kwam deze week in actie tijdens het oefenduel met Heracles Almelo (0-7 verlies). "Een wedstrijd spelen is toch een prijsje na wekenlang trainen", zei de spits, die in het verleden voor sc Heerenveen, De Graafschap, Vitesse en Go Ahead Eagles speelde. Hij hoopt dat Emmen aan dit rijtje kan worden toegevoegd: "Ik heb het bij FC Emmen ontzettend naar mijn zin en wil dolgraag voor deze club spelen. Voorlopig moet ik er eerst voor zorgen dat ik weer helemaal fit wordt en inderdaad, de KNVB moet nog goedkeuring geven. Ik heb een amateurstatus, vandaar dat ik dispensatie moet hebben. Maar zoals altijd blijf ik positief."

De Fins spits is nog niet helemaal fit: "Ik zit op dit moment op zo'n 50%. Ik werk met geduld. Dat is voor mij de enige manier om weer helemaal fit te worden. Elke dag bekijk ik mijn situatie met de medische staf en op basis daarvan plannen we de trainingsdag in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen