'Courtois verlengt snel en ziet salaris verdrievoudigd worden'

5 september 2014, 14:58

Thibaut Courtois verblijft momenteel met de nationale selectie van België, maar is ook bezig met een contractverlenging bij Chelsea. De doelman van de Rode Duivels heeft na afloop van de oefeninterland tussen België en Australië (2-0 winst) tegenover Sky Sports bevestigd dat hij op het punt staat om zich langer aan de Londense club te verbinden.

"Ik heb nog niet getekend, maar zodra ik van de nationale ploeg terugkeer bij de club zal dit waarschijnlijk gebeuren", sprak de 22-jarige Courtois. De Belgische goalie keerde deze zomer terug op Stamford Bridge, nadat hij meerdere seizoenen was uitgeleend aan Atlético Madrid. Hij houdt Petr Cech, jarenlang een vaste waarde bij Chelsea, onder de lat in Londen. "Dat is geen prettige situatie voor hem, maar het is een beslissing van de technische staf en de trainer", aldus Courtois.

De doelman van de Rode Duivels zou zijn verbintenis flink opgewaardeerd zien worden. Naar verluidt ligt er een vijfjarig contract voor hem klaar, met een verdrievoudiging van zijn salaris. Momenteel verdient hij ongeveer 40.000 euro per week.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen