Heerenveen wilde Van Anholt niet kwijt: "Tevreden over hem"

6 september 2014, 11:20

SC Heerenveen zag er afgelopen zomer geen heil in om ook Pele van Anholt van de hand te doen. De club raakte eerder al Alfred Finnbogason, Hakim Ziyech en Bilal Basacikoglu kwijt en wilde Van Anholt absoluut niet laten gaan, zo zegt technisch directeur Hans Vonk tegen sc Heerenveen TV.

"Pele kon naar een andere club, volgens z'n zaakwaarnemer dan. We hebben daar echter geen minuut over nagedacht, we willen dat hij nog even hier speelt. We zijn heel tevreden over hem en hij komt ook nog eens uit de regio, dan heb je sowieso een streepje voor", aldus Vonk over Van Anholt, die in de belangstelling stond van Feyenoord en FC Twente.

Ook Daley Sinkgraven werd met een vertrek in verband gebracht, hij werd als versterking bij Ajax genoemd. "Maar wij willen Daley nog één of twee jaar in ons stadion zien schitteren. Het is een jongen uit de eigen jeugd en de beoogd opvolger van Hakim Ziyech op het middenveld. Die willen we dus niet zomaar kwijt. Gelukkig hebben we ook voor elkaar gekregen dat hij niet te vroeg vertrekt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen