Xabi Alonso spant rechtszaak aan tegen Spaanse krant

7 september 2014, 09:48

Xabi Alonso sleept El Mundo Deportivo voor de rechter. De Spaanse krant claimde onlangs dat er een bijzondere reden ten grondslag zou liggen aan de overstap van de middenvelder van Real Madrid naar Bayern München: een affaire met een folkzangeres. Alonso ontkent dit echter met klem en onderneemt juridische stappen tegen de verantwoordelijke voor het artikel.

De krant stelde dat de vrouw van Alonso hoogte had gekregen van een affaire tussen de Spaans international en de zangeres van 'Russian Red'. De vrouw van Alonso liet haar partner kiezen tussen haar en de folkzangeres en de aanwinst van Bayern zou voor de laatste gekozen hebben. Iets wat het nummer 'Xabier' op het meest recent verschenen album van Russian Red zou bewijzen.

Alonso heeft zijn maatregel zelf kenbaar gemaakt. "Naar aanleiding van de gepubliceerde leugens van El Mundo over de redenen van mijn vertrek bij Real Madrid heb ik meteen juridische stappen genomen, zowel tegen de auteur als de krant zelf. Ik eis dat het snel gecorrigeerd wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen