Ook Ondaan moet Jong Oranje verlaten; Manu sluit aan

7 september 2014, 11:31

In navolging van Mustafa Saymak, Hakim Ziyech en Kyle Ebecilio heeft ook Terell Ondaan het trainingskamp van Jong Oranje moeten verlaten. De aanvaller van Willem II is afgehaakt wegens een schouderblessure. Elvis Manu is opgeroepen als zijn vervanger. Het is de eerste keer dat de Feyenoorder deel uitmaakt van de selectie van Jong Oranje.

Ondaan hield de schouderkwetsuur over aan het duel met Jong Georgië van afgelopen donderdag. Het treffen met de Georgiërs ging teleurstellend met 0-1 verloren, waardoor de Nederlandse talenten nog aan de bak moeten tegen Jong Slowakije. Morgen (maandag) wordt het duel met de Slowaken gespeeld.

Het is het laatste EK-kwalificatieduel voor Jong Oranje, dat bij een gelijkspel tegen Slowakije zeker is van de groepswinst. Dat levert een plaats in de beslissende play-offs op. Deze worden in oktober gespeeld.

De selectie van Jong Oranje

Joost van Aken (SC Heerenveen), Nathan Aké (Chelsea), Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Joshua Brenet (PSV), Luc Castaignos (FC Twente), Marco van Ginkel (Chelsea), Warner Hahn (Feyenoord), Mickey van der Hart (Go Ahead Eagles), Jorrit Hendrix (PSV), Mike van der Hoorn (Ajax), Guus Hupperts (AZ), Ruben Ligeon (Ajax), Jurgen Locadia (PSV), Elvis Manu (Feyenoord), Joris van Overeem (FC Dordrecht), Quincy Promes (Spartak Moskou), Karim Rekik (PSV), Daley Sinkgraven (SC Heerenveen), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Mike te Wierik (Heracles).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen