Muntari blij met Van Ginkel en andere aanwinsten

7 september 2014, 11:41

Veel geld werd er tijdens de afgelopen transferperiode niet uitgegeven door AC Milan, maar Sulley Muntari vindt dat AC Milan goede zaken heeft gedaan, door spelers met goedkope constructies aan boord te halen. De middenvelder doelt op Fernando Torres en Giacomo Bonaventura, maar ook op Marco van Ginkel, die dit seizoen van Chelsea gehuurd wordt.

Het ligt in de lijn der verwachting dat de nieuwelingen volgende week debuteren, als de uitwedstrijd tegen Parma op het menu staat. Een goede zaak, zegt Muntari. "Torres kom over als een zeer relaxte jongen en Bonaventura is een sterke speler. Het zijn speler die we graag wilden hebben, net als Van Ginkel. We willen ze welkom heten in onze familie", aldus de Ghanees.

Milan begon het seizoen uitstekend, met een 3-1 thuiszege op het Lazio Roma van Stefan de Vrij. "Het is nog maar het begin", waarschuwt Muntari. "We moeten geconcentreerd blijven en ook een team zijn als het wat moeilijker wordt", aldus de middenvelder, die trefzeker was in de seizoensopener.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen