Geen spijt bij Kroos: "Real Madrid is kleine stap vooruit"

7 september 2014, 12:34

Het was één van de grootste transfers van de afgelopen zomer: de overstap van Toni Kroos van Bayern München naar Real Madrid. De Duits international heeft absoluut geen spijt van zijn transfer, die tot stand kwam nadat hij vorig jaar een nieuwe contractaanbieding van de Duitse recordkampioen naast zich neerlegde. Hij vindt dat hij de juiste stap heeft gezet.

"Ik heb alles goed gedaan en ben honderd procent tevreden", sprak Kroos tegen het Duitse Bild. "Als je kijkt naar de status van de clubs in de wereld, dan is Real Madrid een kleine stap vooruit ten opzichte van Bayern München. Kijk naar mijn presentatie in Bernabéu: er waren ongeveer 20.000 fans aanwezig, terwijl ik nog geen minuut had gespeeld voor Real Madrid. Dat is ondenkbaar in Duitsland."

"In Spanje beleven de fans de wedstrijden met nog meer emotie", vervolgt de pas 24-jarige Kroos, die al bijna alle prijzen wist te pakken in zijn carrière. "Als ik kijk naar mijn erelijst, dan ontbreekt daar alleen nog de EK-titel op", aldus de middenvelder, die zondag tegen Schotland aan de EK-kwalificatiereeks begint met Duitsland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen