De Gea na basisplaats: "Casillas kan nog jaren mee"

7 september 2014, 12:49

David De Gea bemachtigde voor de oefeninterland tegen Frankrijk (1-0 verlies) een basisplaats bij Spanje, maar de doelman van Manchester United denkt niet dat dit een voorbode is voor de nabije toekomst. Hij verwacht niet dat hij de vaste keuze wordt onder de Spaanse lat, omdat Iker Casillas volgens hem nog lang niet afgeschreven is.

Casillas kijkt terug op een zeer matig WK-optreden, waardoor er vraagtekens geplaatst werden bij zijn toekomst bij de nationale ploeg. De Gea kreeg tegen de Fransen dus de voorkeur en wil het bondscoach Vicente Del Bosque zo lastig mogelijk maken in zijn keuze voor de eerste doelman. "Hij is degene die de keuze maakt. Ik train zo hard mogelijk en doe mijn best en dan kan ik alleen maar hopen."

"Ik was wel een beetje verrast met mijn basisplaats tegen Frankrijk", geeft De Gea toe. De goalie van United denkt dat zijn concurrent Casillas nog jaren mee kan: "Ik denk er niet echt veel over na, maar hij is nog altijd jong voor een keeper. Hij heeft nog jaren op het hoogste niveau voor zich liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen