Van Hanegem: "Feyenoord wordt geen kampioen dit jaar"

7 september 2014, 17:56

Willem van Hanegem heeft weinig vertrouwen in Feyenoord dit seizoen. De oud-speler en trainer van de Rotterdammers gelooft niet dat Feyenoord zal meedoen om het landskampioenschap. "Feyenoord is niet sterker dan vorig seizoen," aldus De Kromme tegenover RTV Rijnmond.

"Toen wij vorig jaar zeiden dat we kampioen konden worden, werd gezegd dat wij niet helemaal goed waren. Nu zijn we erop achteruit gegaan en zeggen diezelfde mensen dat Feyenoord kampioen moet worden. Dat slaat nergens op, dat hadden ze vorig jaar moeten zeggen. Toen hadden wij een aardig elftal, nu is het allemaal afwachten."

Van Hanegem is geen fan van spits Mitchell te Vrede, die toch al zes keer doel trof dit seizoen. "Een wedstrijd duurt anderhalf uur. En dan kijk je wat er allemaal fout gaat. Ik wil die jongen niet afbranden, maar speel vijftig ballen op hem en kijk hoe vaak hij er iets goeds mee doet. Als je een goal maakt heb je nog geen spits. Er gaan zoveel momenten verloren door de manier waarop hij knullig met de bal omgaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen