Löw blij met moeizame zege: "Gaat om de punten"

8 september 2014, 08:19

Heel overtuigend was het niet wat wereldkampioen Duitsland liet zien in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK van 2016, maar het resultaat was bevredigend. Het versloeg Schotland in Dortmund met 2-1 en zette, tot opluchting van bondscoach Joachim Löw, zo een eerste stap richting het EK in Frankrijk.

Dat het allemaal nog niet al te best was, deert Löw even niet. "Ik ben tevreden en blij met deze drie punten, het was belangrijk om de kwalificatiecyclus te beginnen met een overwinning", sprak hij na de wedstrijd. "Schotland had niets te verliezen en voor mij was duidelijk dat we het zwaar zouden krijgen, zo vlak na het WK."

Duitsland kwam tegen de Schotten al na een kwartier op voorsprong, na rust kwamen de bezoekers langszij. Vlak daarna zorgde Thomas Müller met zijn tweede doelpunt van de avond voor dat de winst alsnog naar de Duitsers ging. "Na rust verloren we de controle over de wedstrijd, de organisatie stond niet zo goed", vond Löw.

In de slotfase van de wedstrijd viel Marco Reus, de aanvaller greep naar zijn enkel. Het zag er niet best uit, maar Löw is optimistisch. "Het lijkt niet zo ernstig te zijn, maar we moeten de onderzoeken nog even afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen