Manu denkt nog aan Ghana: "Ik kan mezelf niet oproepen"

8 september 2014, 09:21

Elvis Manu is opgeroepen voor Jong Oranje, maar weet nog niet of hij ook in de toekomst voor Nederland wil uitkomen. De 21-jarige aanvaller van Feyenoord liet enige tijd geleden weten dat zijn voorkeur uitging naar een interlandcarrière voor Ghana, maar een telefoontje uit het Afrikaanse land heeft hij nog niet gehad. Van Jong Oranje nu wel en dus meldt hij zich bij de selectie van coach Adrie Koster.

"Dat zit nog in mijn achterhoofd, maar ik kan mezelf niet oproepen", zegt Manu in De Telegraaf over spelen voor Ghana. "Ik ben ook hier geboren en opgegroeid. Misschien moet het zo zijn, dat is ook mooi."

Ghana is het geboorteland van de ouders van Manu, zelf woonde de aanvaller zijn hele leven in Nederland. Hij werd dit weekend bij Jong Oranje gehaald omdat Terell Ondaan afhaakte met een blessure. Manu zat toen in Parijs, waar hij genoot van een weekendje weg. "Ik had zaterdagavond laat ineens allemaal gemiste oproepen en Jean-Paul Boëtius stuurde me een bericht dat ik dringend bondscoach Adrie Koster terug moest bellen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen