Jong Oranje blameert zich weer en moet vrezen voor EK

8 september 2014, 20:26   Bijgewerkt: 8 september 2014, 21:40

Jong Oranje heeft zichzelf voor de tweede keer in één week tijd een bijzonder slechte dienst bewezen. De ploeg verloor vanavond (maandag) in Tilburg volkomen verdiend van Jong Slowakije (0-1) en is daardoor de koppositie in de kwalificatiecyclus kwijtgeraakt. Het is zodoende nog maar de vraag of de equipe van Adrie Koster zich gaat plaatsen voor het EK van 2015.

Op de nederlaag in Tilburg viel helemaal niets af te dwingen. Jong Oranje speelde ondermaats en kwam enkele keren goed weg. Zo haalde Karim Rekik in de eerste helft een bal van de lijn en moest doelman Warner Hahn enkele keren handelend optreden. Slowakije was dreigender en Nederland had grootste moeite om tot kansen te komen. Dat moet voor Koster, die zijn eerste duel met Jong Oranje ook al verloor, een pijnlijke constatering zijn.

De talenten van Nederland hebben de koppositie dus uit handen gegeven en weten dinsdag hoe de vlag ervoor hangt. Dan wordt duidelijk of Oranje als beste nummer twee de play-offs in mag. Maar directe plaatsing zit er na de twee nederlagen niet meer in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen