Peterson kijkt uit naar thuisdebuut: "Lijkt me fantastisch"

10 september 2014, 12:05

Kristoffer Peterson kan niet wachten om te debuteren in het stadion van FC Utrecht. De negentienjarige Zweed kwam afgelopen zomer over van Liverpool en hoopt komende zondag tegen ADO Den Haag op zijn eerste minuten in de Galgenwaard, de thuishaven van de Domstedelingen.

"Spelen voor ons eigen publiek tegen een grote club als ADO Den Haag, dat lijkt me fantastisch. Als klein ventje stond ik altijd in de tribune, mijn team aan te moedigen", zegt Peterson op de officiële website van Utrecht. "Dan genoot ik met volle teugen van mooie acties en doelpunten van de spelers van mijn favoriete ploeg. Nu ga ik op mijn beurt keihard werken om de fans van FC Utrecht te laten genieten. Ik wil ze entertainment bieden en dat koppelen aan efficiency", verzekert de jongeling.

"En ik wil de manager door goed te spelen bedanken voor het vertrouwen dat hij in mij heeft getoond", vervolgt de talentvolle vleugelaanvaller. "Want daar ben ik hem zeer dankbaar voor. We moeten vol voor de overwinning gaan tegen ADO Den Haag. Als we die pot kunnen winnen, kunnen we terechtkomen in een positieve flow."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen