Hasselbaink flirt met Leeds: "Ben zeker geïnteresseerd"

10 september 2014, 12:22

Als het aan Jimmy Floyd Hasselbaink, dan wordt hij de nieuwe manager van Leeds United. De voormalig topschutter van onder meer Leeds, Chelsea, Atlético Madrid en Middlesbrough solliciteert openlijk voor de vacante functie bij zijn voormalig werkgever. Ook Robbie Fowler zou een gegadigde zijn om de positie in te vullen.

Hasselbaink stelt dat zijn ervaring voor hem pleit: "Ik heb veel meegemaakt in mijn carrière", aldus de Nederlander, die een milslukte periode bij FC Antwerp kende. "Het is daar een rotzooi, onvoorstelbaar", zei de trainer tegen talkSPORT. Leeds United is een betere club voor hem, denkt hij: "Het is een prachtige grote club, waar ik twee geweldige jaren heb beleefd. Als ze met mij in gesprek willen sta ik daar zeker voor open."

"Ik heb ervaring, ik weet hoe de club vooruit moet", vervolgt Hasselbaink, die niet weet wat de club wil: "Dat is het belangrijkst. Hoe ik tegenaan kijk? Ik ben zeker geïnteresseerd, wie wil er nou niet de manager van Leeds zijn? Het is één van de tien mooiste banen in het land", besluit de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen