Spurs lijkt in 2017/18 niet in eigen stadion te kunnen

10 september 2014, 15:00

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Tottenham Hotspur gedurende het seizoen 2017/2018 niet in haar eigen stadion zal spelen. Wegens vertragingen bij de bouw van het nieuwe stadion en een juridisch conflict dreigen is het 'hoogst onwaarschijnlijk' dat The Spurs op de geplande datum zich in haar nieuwe stadion kunnen vestigen. De organisatie van de Premier League is nu aan het kijken naar alternatieven.

De plannen voor een nieuw stadion, met een capaciteit van 58.000 toeschouwers, worden aangevochten door de omwonende mensen. De nieuwe voetbaltempel wordt naast het huidge stadion, White Hart Lane, gebouwd. Hoewel het na een goedkeuring in juli er goed uit leek te zien voor de Spurs, laat de club woensdag weten dat er een hoger beroep is aangetekend in de zaak, waardoor begin 2017 niet meer haalbaar is.

"De club heeft alle bouwprogramma's herzien, zodat het stadion op de kortst mogelijke termijn gebouwd kan worden. In dit kader zullen we White Hart Lane voor de periode van één seizoen verlaten, zodat we kunnen voldoen aan de Premier League-regels. We zijn momenteel bezig met alternatieven", zo luidt het statement van Tottenham.

Eventuele alternatieven zijn het Olympisch Stadium in Stratford, vanaf het seizoen 2016/2017 de thuishaven van West Ham United, Wembley en het stadion van Milton Keynes Dons.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen