Roda JC bedankt fans met ingebruikname 'Koempeltribune'

10 september 2014, 15:58

Roda JC doopt de Westtribune van het Parkstad Limburg Stadion om tot de 'Koempeltribune'. De club uit Kerkrade wil hiermee haar fans bedanken voor de steun in de voorbije maanden, waarin de Limburgers degradeerden naar de Jupiler League.

"Graag willen wij daarom als club iets terug doen naar onze supporters. Zowel onze fans, als de club hebben de term 'koempels' omarmd en gebruiken het steeds nadrukkelijker in hun communicatie. Op de tribune waar onze fanatiekste aanhang zit, leek het ons een mooi eerbetoon om de naam van die tribune te veranderen in 'Koempeltribune'. Dit idee is in overleg gegaan met het Platform Roda JC, dat uiterst enthousiast op dit plan gereageerd heeft", stelt Roda-directeur Wim Collard via de officiële kanalen van de club.

Ondanks de dramatische prestaties werden er ruim 6.600 seizoenkaarten aan de man gebracht en kwamen er gemiddeld 11.500 toeschouwers af op de thuisduels van Roda JC. Op zaterdag 20 september wordt de Koempeltribune voor het eerst in gebruik genomen, bij de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen