Willem II wil NAC-icoon toevoegen aan scoutingsapparaat

10 september 2014, 16:35

Willem II hoopt dat Ad Brouwers een functie in haar scoutingsapparaat wil bekleden. Omroep Brabant meldt op basis van ingewijden dat beide partijen contact met elkaar hebben gehad over een eventuele samenwerking. Brouwers stapte onlangs op bij NAC Breda, waar hij ook een functie in de scouting vervulde.

"Ik ga hier niet op in", reageerde Brouwers op de vermeende interesse van Willem II, de grote rivaal van NAC. Hij stopte vorige week als scout bij NAC, omdat hij het niet eens was met de beleidsvoering: "Inhoudelijk zie ik wel logische ontwikkelingen, maar voor mij is de menselijke maat weg. Je kan spreken van een vertrouwensbreuk. Ik zag geen andere mogelijkheid meer. Er was totaal geen communicatie. Al vanaf april heeft Rutjes (de algemeen directeur, red.) mij volledig links laten liggen", sprak Brouwers over zijn vertrek.

Brouwers verdedigde tussen 1968 en 1978 als speler de clubkleuren van NAC, waar hij als een icoon geldt. Zijn gedenkwaardige doelpunt in de bekerfinale van 1973 staat bij veel NAC-fans nog helder op het netvlies.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen