Dost blikt terug: "Feyenoord wilde me echt graag hebben"

10 september 2014, 18:16

Bas Dost was afgelopen transferperiode dichtbij een overstap naar Feyenoord, maar staat nog steeds onder contract bij VfL Wolfsburg. In gesprek met de NOS doet de spits een boekje open over de onderhandeling met Feyenoord, die hij als zeer prettig ervoer.

"Ik ging dat gesprek in met de gedachte: 'ik zie wel hoe het loopt'", vertelt de 25-jarige Dost over de ontmoetingen met Martin van Geel en Fred Rutten. "Het was een heel positief gesprek en na afloop voelde ik me goed. Ze wilden me echt graag hebben, dat gaf me een hoop energie. Ik had het niet verwacht en het deed wel wat met me."

Dost zag Feyenoord wel zitten, zo geeft hij aan. "Ik werd voor zeven miljoen naar Wolfsburg gehaald en dan doen ze je niet snel voor twee miljoen de deur uit. Er is over salaris en dergelijke verder niet gesproken. Zo ver zijn we nooit gekomen."

Uiteindelijk was blessureleed de doorslaggevende reden om in Duitsland te blijven. "Ik was continu geblesseerd en dat was het probleem. Na gesprekken met de club kreeg ik toch het vertrouwen dat ik hier moest blijven. Ze zeiden dat als mijn blessures over zouden gaan, er zeker kansen zijn voor mij hier."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen