Nascimento bedreigd: "Zou een gat in mijn lichaam krijgen"

11 september 2014, 08:38

David Nascimento was vier maanden lang als technisch directeur werkzaam in Cyprus, bij APOEL Nicosia. Inmiddels zit de voormalig speler van onder meer FC Utrecht en RKC Waalwijk zonder baan. Hij gaf er de brui aan, nadat hij bedreigd werd door de harde kern van de Cypriotische club en de clubleiding hem vervolgens niet de hand boven het hoofd hield. "Dat was voor mij het punt om te stoppen."

Nascimento werd tijdens een trainingssessie van APOEL geconfronteerd met fanatieke fans en nam het toen voor de trainer op. "Ik sta voor de spelers en staf, vind dat ik ze moet beschermen", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Deze jongens van de harde kern begonnen te schelden en dreigen. Ik zou een gat in mijn lichaam krijgen. Dat vond ik te gortig. Ik heb de voorzitter gebeld en gezegd dat ik maar de politie zou stappen. In dat geval was ik bezig aan mijn laatste dagen bij APOEL, vertelde de voorzitter."

De oud-voetballer kan niet begrijpen dat het bestuur hem niet steunde: "Tijdens het gesprek met het bestuur bleek van steun geen sprake. Ik kreeg het gevoel dat ik niet moest zeuren. Het is jammer, maar normen en waarden zijn voor mij veel belangrijker", benadrukt Nascimento.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen