Ribéry laat zich niet gek maken en blijft bij besluit

11 september 2014, 09:00

Franck Ribéry laat zich niet van de wijs brengen door Michel Platini. De voorzitter van de UEFA deelde deze week een sneer uit aan de aanvaller van Bayern München, die volgens hem geschorst moest worden omdat hij op eigen initiatief niet meer voor het Franse elftal zal uitkomen. De 31-jarige Ribéry blijft echter bij zijn besluit.

"Ik trek me niets aan van al die politiek", sprak Ribéry in het Duitse dagblad Die Welt over de uitlatingen van Platini. Volgens de Bayern-speler kan hij rekenen op de steun van de Franse bondscoach: "Didier Deschamps begrijpt mijn standpunt. Ik blijf bij mijn besluit om me volledig op Bayern München te focussen", aldus Ribéry.

De woorden die Platini aan Ribéry richtte waren allesbehalve vriendelijk. "Voor een dergelijk besluit kan ik geen begrip opbrengen. De beslissing is niet aan de spelers, of ze voor hun land uitkomen. Dat is aan de bondscoach. Als hij ze een uitnodiging stuurt, dan moeten ze zich melden bij het Franse elftal. Als hij hier niet op ingaat, dan zal hij voor drie wedstrijden van Bayern München geschorst worden", zei de Franse UEFA-preses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen