Van Marwijk alleen nog trainer bij 'verrassend aanbod'

11 september 2014, 09:50

Bert van Marwijk begon september vorig jaar aan een nieuwe uitdaging bij Hamburger SV. Hij moest de club uit Hamburg terugbrengen naar waar het hoorde te staan. Dat lukte hem niet. Integendeel, aangezien hij na 145 dagen ontslagen werd vanwege dramatische resultaten. Achteraf gezien heeft Van Marwijk spijt van zijn besluit om bij HSV aan de slag te gaan. Hij gaat niet zomaar een nieuw trainersavontuur meer aan.

"Terugkijkend moet ik zeggen dat het een vergissing was om het aanbod van HSV te accepteren", zegt de oud-bondscoach van Oranje in gesprek met Bild. "Er speelde zich van alles af. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Jezelf concentreren op het voetbal was bijna onmogelijk. Maar het is gebeurd, het is wel goed voor de ervaring."

Van Marwijk zag dat er een nieuwe algemeen directeur werd aangesteld. Een goede zaak, vindt de trainer: "Met Dietmar Beiersdorf is er meer rust gekomen bij de club. Ik hoop dat Mirko Slomka (zijn opvolger, red.) succesvol is", aldus de Nederlander, die niet zomaar weer aan de slag gaat als coach: "Ik denkt niet dat ik nog en keer op de trainersbank zal zitten. In dat geval moet er een zeer verrassend aanbod komen", besluit de 62-jarige Van Marwijk, die de voetbalfederatie van Zuid-Korea onlangs nul op het rekest gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen