Stegeman tegen Ajax op bank Heracles: "Draad oppakken"

11 september 2014, 12:11

Heracles Almelo is na het ontslag van Jan de Jong naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, maar deze zoektocht leverde tot dusver nog niets op. Zodoende zit John Stegeman komende zaterdag tegen Ajax als hoofdverantwoordelijke op de bank bij de Heraclieden. De voormalig aanvaller van onder meer Heracles, Go Ahead Eagles, AGOVV en SC Cambuur is al jaren assistent-trainer in Almelo en staat nu dus tijdelijk als hoofdcoach voor de groep.

"De hele club baalt natuurlijk van de slechte start en het ontslag van Jan. Voor ons is het zaak om de draad op te pakken en als team met elkaar op te staan. We moeten zo snel mogelijk weg van de positie waar we nu staan", zei Stegeman tegen de NOS over de situatie in Almelo. De 38-jarige trainer haalde dit voorjaar zijn hoogste voetbaldiploma, wat dus goed van pas komt.

Een uitwedstrijd bij Ajax, het is niet het minste affiche om te beginnen "Ik heb ze dit seizoen al een paar keer gezien", aldus Stegeman. "Ajax mét of zónder Daley Blind maakt wel een verschil. Maar het blijven individueel allemaal goede voetballers. Of ik dingen anders ga doen dan Jan? Dat zullen we de komende dagen wel zien. Ik hoop dat we met een paar speldenprikken het Ajax lastig kunnen maken", aldus de interim-trainer.

Stegeman heeft geen flauw idee of er een kans is dat hij het seizoen als hoofdcoach afmaakt, samen met samen met René Kolmschot. "Daar kan ik geen zinnig woord over zeggen. Daarvoor moet je bij de directeur (Nico-Jan Hoogma, red) of de voorzitter (Jan Smit, red) zijn. Eerst maar eens ons stinkende best doen in Amsterdam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen