Varela signeert contract: "Heb een goed gevoel bij Excelsior"

11 september 2014, 12:43

Toni Varela heeft donderdag zijn krabbel gezet onder een contract dat hem voor één seizoen aan Excelsior verbindt. De 28-jarige middenvelder wist in een stageperiode een verbintenis bij de promovendus af te dwingen. De Kaapverdisch international voelt zich goed bij zijn nieuwe uitdaging.

"Ik heb een goed gevoel bij Excelsior", zegt de oud-speler van RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en het Griekse Levadiakos op de website van zijn nieuwe werkgever. "Terug uit Griekenland heb ik een paar weken meegetraind en nu heb ik eindelijk mijn handtekening gezet onder dit contract. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ik weet waar ik aan toe ben. Nu ga ik keihard werken om mijn doelen te bereiken. Dat betekent helemaal fit worden en van meerwaarde zijn voor het team. Het teamdoel staat overigens voorop en dat is handhaving in de Eredivisie", aldus Varela.

Varela is blij met de duidelijkheid bij Excelsior: "In Griekenland was alles veel rommeliger, hier is de structuur goed. Er is duidelijkheid binnen de club en de sfeer is prima. Toen ik hier kwam meetrainen wist ik dat ik geduld moest hebben. Natuurlijk had ik liever eerder duidelijkheid gehad over mijn contract, maar ik ben blij dat het nu allemaal geregeld is", glimlacht de middenvelder, die snel zijn debuut hoopt te maken: "Ik heb erg veel zin om er een bijdrage aan te leveren om Excelsior in de Eredivisie te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen