ADO-eigenaar maant tot kalmte: "Deal niet in gevaar"

11 september 2014, 14:54   Bijgewerkt: 2 december 2016, 09:28

De Chinees Wang Hui heeft met zijn investeringsbedrijf United Vansen tot komende nacht de tijd om de overname van ADO Den Haag te betalen. Er dient acht miljoen euro overgemaakt te worden om de aandelen van Mark van der Kallen over te nemen, maar vanwege het ontbreken van groen licht van de overheid lijkt dit niet tijdig te gaan gebeuren.

"Het ziet er naar uit dat dat niet gaat gebeuren", bevestigt Van der Kallen tegenover de NOS. Hiermee beaamt hij de woorden van interim-directeur Maarten Fontein, die overigens aangaf dat hij dacht dat Van der Kallen niet van de deal zou afzien. Dat doet de huidige eigenaar van ADO inderdaad niet: "De Chinezen zijn zeer serieus en we zitten dan ook nog niet in de fase dat de deal in gevaar komt. Onze Chinese vrienden zullen wel een vergoeding moeten betalen, maar de overname staat nog niet op losse schroeven."

De Chinezen moeten wachten op toestemming, geeft Van der Kallen aan. "De Chinezen hebben nog geen goedkeuring gekregen van de overheid om het geld over te maken. Waarschijnlijk zijn ze iets te enthousiast geweest over de termijn waarin ze zouden betalen", aldus de ADO-eigenaar, die zich nog geen zorgen maakt over de overname.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen