Hahn tegen PSV meteen onder Zwolse lat: "Juiste keuze"

11 september 2014, 15:12

PEC Zwolle anticipeerde snel op het last-minute vertrek van Diederik Boer naar Ajax, door Warner Hahn te huren van Feyenoord. De doelman van Jong Oranje traint pas een paar dagen mee met De Blauwvingers, maar maakt komende zaterdag meteen al zijn opwachting bij de winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. PSV is de tegenstander in het IJsseldeltastadion.

De 22-jarige Hahn denkt niet dat het aan nadeel is dat hij nog maar een paar dagen in Zwolle is, zo zegt hij tegen RTV Oost: "Misschien dat het bij bepaalde gewoontes even lastig is. Hoe staat het bij corners? Hoe staat het bij vrije trappen? En ik moet de namen van de spelers nog een beetje beter leren, maar dat is morgen wel goed. Verder heb je als keeper vooral de taak om ballen tegen te houden en daarvoor maakt het niet uit welk shirt je draagt", weet de talentvolle doelman.

Bij Feyenoord was Hahn na de komst van Kenneth Vermeer opeens derde keus: "Ze vonden het voor mij nog iets te vroeg. Op het moment dat ze Vermeer konden halen, wilden ze dat niet laten. Het is natuurlijk een heel ervaren keeper met interlands en Champions League-ervaring. Ik ben nog jong en daardoor heb ik heel weinig ervaring. Het is dan Feyenoords goed recht om die keuze te maken en aan mij om te kijken of ik elders kan spelen. Gelukkig kan ik dat hier", doelt hij op PEC Zwolle.

Hahn heeft een goed gevoel bij zijn nieuwe club: "Vandaag stond voor mij nog een beetje in het teken van wennen en kennis maken met iedereen, maar ik ben hier goed op mijn plek en ben goed opgevangen. Voor mij is al wel gebleken dat ik de juiste keuze gemaakt heb", aldus de sluitpost, die dus tegen PSV zal debuteren: "Ik heb bij Jong Oranje acht dagen met die jongens geslapen en het er al flink over gehad. En ik weet dat ze het lastig vinden om hier naar toe te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen