Chinese overname ADO Den Haag loopt vertraging op

11 september 2014, 23:20   Bijgewerkt: 2 december 2016, 09:28

De overname van ADO Den Haag door United Vansen heeft vertraging opgelopen. Het Chinese marketingbedrijf heeft daarom uitstel van betaling aangevraagd. "United Vansen heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling laten weten dat het verkrijgen van de goedkeuring van de Chinese overheid, benodigd voor de betaling van de koopprijs van de aandelen in N.V. ADO Den Haag, veel meer tijd kost dan verwacht", valt op de website van ADO te lezen.

"Om deze reden kan de transactie niet binnen de overeengekomen termijnen worden afgerond. United Vansen geeft aan de transactie graag door te willen zetten en heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling meer tijd gevraagd om de formaliteiten in China af te ronden. Uitstel van de transactie heeft geen gevolgen voor de voetbalorganisatie van ADO Den Haag."

In juli werden de handtekeningen gezet onder een koopcontract van ADO Den Haag door United Vansen. In de verbintenis stond dat het Chinese marketingbedrijf, met eigenaar Hui Wang, acht werkweken de tijd had om de betaling te voltooien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen