'AZ schuift Pastoor naar voren na vertrek Van Basten'

12 september 2014, 09:35

Vrijdagochtend kwam naar buiten dat Marco van Basten zijn taken als hoofdcoach van AZ met onmiddellijke ingang beëindigd zou hebben. De Telegraaf, de bron van het nieuws uit Alkmaar, stelt dat AZ de officiële aankondiging van het vertrek van de Utrechter over het weekend heen wilde tillen, omdat er momenteel geen directielid aanwezig is bij de Alkmaarse club. 

Technisch directeur Earnest Stewart geniet momenteel van een vakantie in de Verenigde Staten, terwijl Robert Eenhoorn, de nieuwe algemeen directeur van AZ, officieel pas op 1 oktober start met zijn werkzaamheden bij de Alkmaarders. Stewart stelde wel tegen de NOS dat de berichtgeving omtrent Van Basten 'voorbarig' was. Dat benadrukte Perry Overeem, de zaakwaarnemer van de oefenmeester, eveneens.

AZ zou Alex Pastoor, de assistent van Van Basten, naar voren willen schuiven. Hij zal in dat geval geassisteerd worden door Dennis Haar, die onlangs zijn trainersdiploma haalde. Van Basten blijft mogelijk als technisch adviseur verbonden aan de Alkmaarse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen