Hahn blijft 'keeper van de toekomst' voor Feyenoord

12 september 2014, 08:33

Warner Hahn is dit seizoen door Feyenoord op huurbasis bij PEC Zwolle gestald, maar de Rotterdammers zien absoluut nog toekomst in de 22-jarige doelman. De sluitpost van Jong Oranje maakte afgelopen zomer de overstap van FC Dordrecht naar de club uit Rotterdam-Zuid, maar was veroordeeld tot een rol als derde keeper, achter Kenneth Vermeer en Erwin Mulder. Een huurperiode bij PEC Zwolle bood uitkomst voor hem.

Hahn laat in De Telegraaf optekenen dat hij inderdaad nog 'de keeper van de toekomst' is voor Feyenoord. "Dat hebben ze inderdaad gezegd toen ik tekende en zo zien ze mij nog steeds", aldus Hahn, die met lede ogen aanzag dat Vermeer op de laatste dag van de transferperiode werd overgenomen van Ajax. "Voetbal is hard. Het is altijd afwachten hoe het loopt. Ik dacht ook dat ik de komende drie jaar voor Feyenoord zou keepen, maar na twee maanden is het alweer helemaal anders", stelt de jonge doelman.

De doelman van Jong Oranje bewandelt de weg der geleidelijkheid en vindt dat niet erg: "Ik weet dat ik tijd nodig heb en die geef ik mezelf ook. Feyenoord weet wat ik kan. Er spreekt vertrouwen uit dat de optie tot koop die Zwolle wilde voor hen onbespreekbaar was", aldus Hahn, die zaterdag tegen PSV voor de bekerwinnaar debuteert. "Ik ben blij dat ik hier aan de bak kan en mezelf lekker kan laten zien. Het is voor mij niet zo'n big deal, maar gewoon een wedstrijd tegen PSV."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen