"Virgil denkt alleen maar aan Celtic, niet meer aan Arsenal"

12 september 2014, 09:33

Naarmate de afgelopen transferwindow vorderde nam de interesse voor Virgil van Dijk toe. De centrale verdediger van Celtic werd begeerd door meerdere clubs uit de Engelse Premier League, maar mocht absoluut niet weg van de Schotse kampioen. Hoewel de Nederlander teleurgesteld was over het mislopen van een transfer, stelt Celtic-manager Ronny Deila in The Daily Star dat hij weer met zijn hoofd bij de Schotse club is.

De 23-jarige Van Dijk stond in de belangstelling van onder meer Arsenal, maar clubs leken te laat concreet voor hem te worden. De verdediger werd door Celtic buiten de selectie gelaten voor het duel met Dundee, vanwege de interesse. Hij mocht zijn heil niet elders zoeken, met het risico dat hij er een ontevreden Van Dijk onder contract zou staan bij Celtic. "Toch maak ik me geen zorgen over zijn instelling. Ik ben tevreden met zijn houding. Hij oogt gelukkig en focust zich op het behalen van goede resultaten met Celtic."

"Ik hoop dat de supporters hem weer accepteren. Ik kan me voorstellen dat ze niet blij waren met het feit dat hij niet speelde tegen Dundee, maar dat was mijn beslissing. Hij was niet honderd procent gefocust, door alle perikelen. Dat is hij nu wel", aldus Deila, die ook Southampton, Swansea City en Newcastle United geïnteresseerd zag zijn in Van Dijk. "Er was interesse, maar niemand kwam in de buurt van de vraagprijs. We wilden hem überhaupt niet verkopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen