Van der Vaart twee week 'out' wegens verrekking

12 september 2014, 10:35

Rafael van der Vaart zou zich de start van het Bundesliga-seizoen anders hebben voorgesteld dan nu het geval is. De international van Oranje miste het WK vanwege een kuitblessure, maar werd klaargestoomd voor de start van het nieuwe seizoen. Nadat hij na een nieuw fysiek ongemak dinsdag weer groen licht kreeg om volledig te trainen, viel hij donderdag wederom uit met een kuitblessure. Hij lijkt minimaal twee weken uitgeschakeld te zijn.

De aanvoerder van Hamburger SV mist dus de uitwedstrijd tegen Hannover 96 van komende zondag. Hij viel voor de interlandonderbreking nar 37 minuten spelen uit tegen SC Paderborn (3-0 verlies), maar hoopte dat hij de volgende competitiewedstrijd zou kunnen halen. Dit leek aanvankelijk zo te zijn, maar een nieuwe tegenslag verpeste het voor Van der Vaart.

De 109-voudig international werd onderworpen aan een MRI-scan. Deze bracht geen ernstige schade, maar wel een verrekking aan het licht. Zodoende staat Van der Vaart wel even buitenspel vanwege het fysieke ongemak.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen