Lamprou terug in De Kuip: "Zijn zeker niet kansloos"

12 september 2014, 14:09

Voor Kastas Lamprou is het een meer dan interessant voetbalweekend. Met zijn huidige club Willem II treedt de 22-jarige doelman zaterdagavond aan tegen Feyenoord, waar hij de afgelopen acht jaren speelde.

Lamprou beseft de Willem II voor een loodzware opdracht staat. Winnen in De Kuip is voor Willem II een enorm pittige uitdaging. "Het is voor geen enkele tegenstander makkelijk om in de Kuip tegen Feyenoord te spelen, dat weet ik als geen ander", zegt de Griekse doelman op de website van zijn werkgever. "Drie punten meenemen naar Tilburg zal lastig worden, maar ik acht ons zeker niet kansloos. Als groep zijn we groeiende en bovendien is het team op de slotdag van de transfermarkt nog flink versterkt ook. FC Utrecht heeft daar ook gewonnen, dus er liggen kansen", denkt Lamprou.

"Ik heb een prima verhouding met veel spelers binnen de Feyenoord-selectie", vervolgt de keeper van de promovendus. "Regelmatig heb ik contact met de jongens, maar deze week heb ik dat bewust niet gedaan. Op mijn eigen manier leef ik toe naar het duel. Natuurlijk kijk ik er erg naar uit om alle bekenden te ontmoeten, maar ik zal geconcentreerd aan de aftrap verschijnen. Het kan dan wel en speciaal duel zijn, maar ik ben professional en speel nu voor Willem II. Ik focus me op die club en niet op Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen