Ronaldo 'topfit' voor derby tegen Atlético Madrid

12 september 2014, 14:53

De stadsderby tegen Atlético Madrid was een race tegen de klok voor Cristiano Ronaldo, maar de Portugese wereldster van Real Madrid is tijdig hersteld voor de enorme kraker van zaterdag. Carlo Ancelotti stelt dat de belangrijke aanvaller heeft afgerekend met zijn blessureproblemen en dat hij volledig wedstrijdfit is.

Zonder Ronaldo verloor Real Madrid met 4-2 van Real Sociedad en verloor Portugal met 0-1 van Albanië. De Portugees is van onschatbare waarde, waardoor Ancelotti blij is dat hij helemaal terug is: "Hij is topfit. Hij heeft deze week zeer goed getraind, hij is in optimale conditie", aldus de Italiaanse coach, die benadrukt dat Ronaldo alleen speelt als het geen risico's met zich meebrengt.

De clash met Atlético is een mooie test voor Real. Na deze wedstrijd zal duidelijk zijn hoe de winnaar van de Champions League ervoor staat. "Atlético is geen gewelddadig team, maar de club speelt wel met een hoge intensiteit en met veel agressiviteit. Voetbal is natuurlijk ook een mannensport. Wij moeten onze eigen stijl hanteren, met kwaliteit en beleving."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen