Van de Looi baalt nog steeds van uitblijven versterking

12 september 2014, 15:49

Dankzij een 2-0 overwinning liepen de mensen die FC Groningen een warm hart toedragen tijdens de interlandonderbreking met een vrolijk gezicht rond. Toch was Erwin van de Looi, de trainer van de Groningers, niet helemaal tevreden. Hij had graag gezien dat er meer versterkingen naar het Noorden van het land waren gekomen.

"Er is nog het nodige gebeurd sinds onze laatste wedstrijd tegen Ajax", geeft Van de Looi aan op de website van de Groningse club. "Een dag later sloot namelijk de transfermarkt en hoewel ik daar eerder al op ben ingegaan, wil ik er nog één keer wat over zeggen. Het is ons helaas niet gelukt om ons verder te versterken. Dat wilden we wel, waardoor ik met gemengde gevoelens terugkijk op de transferperiode", aldus de coach, die graag vervanging voor Filip Kostic en Stefano Magnasco had gezien.

Van de Looi is benieuwd hoe zijn selectie ervoor staat, als Groningen zondag op bezoek gaat bij SC Cambuur. "Deze kern is vrij smal en daardoor ben je kwetsbaar bij schorsingen en blessures. Daarnaast is concurrentie in je groep voor iedereen goed. Maar we hebben de beslissingen samen genomen en goed afgewogen. Je moet geen spelers halen om het halen. Daarnaast ben ik tevreden over de kern van de spelersgroep, er staat een goede groep."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen