Limburgse derby eindigt doelpuntloos, Almere wint ruim

12 september 2014, 22:05

De Limburgse derby tussen MVV Maastricht en VVV Venlo is vanavond (vrijdag) geëindigd zoals hij begonnen was: 0-0. In De Geusselt kreeg VVV-speler Jeffrey Altheer in de slotfase een rode kaart, maar MVV wist niet te profiteren. Almere City pakte wel de drie punten. De ploeg uit Flevoland was met 4-2 te sterk voor FC Oss.

De bezoekers uit Venlo stonden voorafgaand aan het duel zevende en konden bij een zege een sprong maken naar de top in de Jupiler League. Daar slaagde de ploeg van Maurice Steijn niet in. Door de remise stijgt VVV wel naar de vijfde plaats, maar de concurrentie heeft een wedstrijd minder gespeeld. MVV stijgt ook en is FC Oss inmiddels gepasseerd.

De ploeg uit Brabant ging vanavond voor de vierde keer in zes duels onderuit. Dat mag Oss zichzelf verwijten. Op bezoek bij Almere City stond de equipe na 34 minuten met 0-2 voor, maar daarna ging het helemaal mis. De thuisploeg scoorde voor rust de aansluitingstreffer, en veegde na rust de vloer aan met Oss, dat drie treffers te verwerken kreeg.

FC Emmen en Helmond Sport hielden allebei een punt over aan het duel. In Drenthe werd het 2-2 en daar zullen de bezoekers tevreden mee zijn. Helmond speelde meer dan een helft met tien man na een rode kaart van Stanley Elbers in de 35ste minuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen