Advocaat tipt PSV als kampioen: "Een fantastische selectie"

13 september 2014, 10:05

PSV gaat na vier competitieduels aan de leiding in de Eredivisie en volgens Dick Advocaat moet het gek lopen wil de ploeg van Phillip Cocu geen kampioen worden. De oud-trainer van PSV denkt dat de Eindhovenaren de meeste kwaliteit in huis hebben. "Ik vind dat PSV favoriet is voor de landstitel, omdat ze een fantastische selectie hebben. Zoals ze al jaren prima selecties hebben."

"Al die kritiek op Marcel Brands vind ik ook helemaal niet terecht", zegt de bondscoach van Servië in Telesport. "Brands is de beste technisch directeur van Nederland. Het is heel prettig om als trainer met hem te werken. En hij haalt ook nog eens op de transfermarkt veel geld binnen. Ik vind dat het niet aan hem ligt dat PSV al jaren geen kampioen is geworden."

Advocaat legt de schuld dus niet bij Brands neer, maar steekt de hand in eigen boezem. "Dat ligt aan de trainers, die te weinig uit het materiaal hebben gehaald. En dan heb ik het ook over mezelf. Wij hadden dat seizoen absoluut een ploeg om kampioen te worden. Als je dan tweede wordt, heb je het als trainer niet goed gedaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen