Boëtius klaar voor druk programma: "Mooie dagen tegemoet"

13 september 2014, 14:00

Jean-Paul Boëtius begint donderdag met Feyenoord aan het Europese avontuur. Een nieuwe ervaring voor Boëtius, die met de club nog nooit in de Europa League uitkwam. De jonge aanvaller heeft dan ook zin in de uitdaging. "We gaan mooie dagen tegemoet."

Donderdag wacht de uitwedstrijd tegen het grote Sevilla, de winnaar van vorig seizoen. "Het spelen van veel wedstrijden maakt een voetballer sterker, met name lichamelijk", zegt Boëtius tegen RTV Rijnmond. "We zijn nu met de hele groep bij elkaar en kunnen met zijn allen toewerken naar de mooie wedstrijden."

De jonge buitenspeler verkeerde in de eerste wedstrijden niet in grootste vorm en zat mentaal in een mindere periode. "Ik wil mezelf altijd graag in de kijker spelen en als het dan wat minder gaat probeer je soms dingen te forceren. Daar werd naderhand over gesproken. Ik moet nu de balans vinden en de juiste momenten kiezen in een wedstrijd. Ik kan op trainingen nog zo goed spelen, maar uiteindelijk wordt een speler afgerekend op de wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen