PSV verliest zonder Depay: "Maar zijn niet te afhankelijk"

14 september 2014, 12:31

PSV liep zaterdagavond voor de eerste maal in het seizoen averij op. De Eindhovenaren gingen met 3-1 ten onder bij PEC Zwolle, dat zodoende op gelijke hoogte kwam op de ranglijst. Memphis Depay, dit seizoen dé uitblinker bij PSV, moest de strijd met de Zwollenaren vroegtijdig staken vanwege een blessure. Verdediger Jeffrey Bruma sprak na afloop tegen dat de koploper te afhankelijk zou zijn van Depay.

"Dat zou ik zeker niet zeggen", zei Bruma in gesprek met NUsport. Hij zag dat de aanvaller na een kwartier spelen al naar de kant moest, met een liesblessure. "Het lijkt me duidelijk dat hij van grote invloed is en enorm belangrijk voor ons is, maar het is niet zo dat we zonder hem niet meer wisten wat we moesten doen", aldus de verdediger, die hoopt dat Depay snel weer inzetbaar zal zijn: "Ik heb hem in de rust even kort gesproken en hij was enorm teleurgesteld."

Bruma vond de Zwolse overwinning 'een tikkeltje onverdiend'. "Maar dat zijn de wetten van het voetbal. Zwolle deed het heel goed met hun lopende mensen. Daar hadden onze middenvelders moeite mee. Die tactiek hebben we van tevoren besproken, alleen was de uitvoering aan onze kant niet goed", stelde Bruma.

De knop moet weer om bij PSV, aangezien de Eindhovenaren komende donderdag in de Europa League aantreden tegen het Portugese Estoril: "Dit is zeker wel een teleurstelling. Nu is het zaak om hier goed op te reageren en daar hebben we donderdag in de Europa League tegen Estoril de kans voor. Ik ga ervan uit dat iedereen zich hier makkelijk overheen kan zetten. We moeten hiervan leren", beseft Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen