Willem II triomfeert in De Kuip: "Met bluf gespeeld"

14 september 2014, 10:16

"We zijn niet kansloos in De Kuip", luidde het vanuit het kamp van Willem II, voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Dit bleek zaterdagavond, aangezien de Tilburgse promovendus met 1-2 won in Rotterdam-Zuid. De selectie en staf van de Tricolores waren na afloop van de stunt euforisch. "Het is geweldig om hier te winnen."

Frank van der Struijk en Samuel Armenteros zorgden er met hun doelpunten voor dat een treffer van Colin Kazim-Richards er niet toe zou doen. Trainer Jürgen Streppel genoot van zijn ploeg: "Het is geweldig om hier te winnen, maar vooraf hebben we afgesproken om met bluf te spelen en dat hebben we in de eerste helft geweldig gedaan. Het niveau in de competitie nivelleert, wij hebben echt een goede ploeg. Dan is dit voor mij, zonder arrogant te willen klinken, geen verrassing", aldus de coach van Willem II tegen Omroep Brabant.

Armenteros kende een droomdebuut in het shirt van Willem II, met een assist en een doelpunt. "Zo'n debuut is geweldig. Een doelpunt en een assist, dat is altijd lekker voor een spits", stelt de aanvaller, die vorig seizoen nog voor Feyenoord speelde. In de tweede helft had hij het conditioneel nog wat lastig. "Weet je wat het is? Ik heb in april voor het laatst een wedstrijd gespeeld. En dan heb ik het niet eens over negentig minuten. Maar dat komt de komende weken wel goed. Het was nu echt knokken en sleuren op het eind", stelt Armenteros.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen