Bosz na eerste zege: "Dit had het team hard nodig"

14 september 2014, 17:42

Trainer Peter Bosz was zondag opgelucht na de eerste zege van Vitesse. "Dit had het team heel hard nodig. We hebben weer goed veldspel laten zien en heel weinig kansen weggegeven", sprak Bosz na afloop van de 3-1 zege op Excelsior tegenover Omroep Gelderland.

De Arnhemmers moesten lang wachten op de bevrijdende 1-0. "De score had hoger moeten uitvallen. We scoorden vrij laat, maar ik ben blij dat we gewonnen hebben. Uiteindelijk gaat het daar wel om. Die tegengoal is een smetje, want de nul houden was ook wel fijn geweest."

Vitesse had eigenlijk koploper moeten zijn, vindt Bosz. "Normaal gesproken hadden we met 15 punten eigenlijk bovenaan moeten staan. Met goed voetbal hebben we er natuurlijk veel te weinig gemaakt. Ja, ons middenveld was dominant en Pröpper speelde inderdaad erg goed. Maar ik vind dat we iederere wedstrijd dominant waren op ons middenveld."

Ook matchwinner Dauda, die de drie doelpunten maakte, kon op de goedkeuring van Bosz rekenen. "Je hebt ze nodig, spelers die de doelpunten maken. Maar hij heeft ons niet de overwinning bezorgd. Dat hebben we als team gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen