Pellè: "Ploeggenoten leren me nu een beetje kennen"

15 september 2014, 00:18

Graziano Pellè heeft zijn draai gevonden bij Southampton. De Italiaan tekende voor de helft van de productie in de 4-0 overwinning op Newcastle United en bracht zijn totaal na vier wedstrijden op drie doelpunten. "Ik had aanpassingsproblemen vanwege mijn postuur. Mijn ploeggenoten leren me nu een beetje kennen", aldus Pellè op de website van The Saints. "De laatste tijd gaat het goed, maar het is nooit goed genoeg. Dat weet ik ook."

Zijn tweede doelpunt was een simpele intikker, maar dat deerde de oud-Feyenoorder niet. "Een doelpunt is een doelpunt. De trainer (Ronald Koeman, red.) zei voor de grap dat er veel geluk bij zat. Maar de vorige wedstrijden had ik dat geluk juist niet, werd ik bijvoorbeeld teruggefloten voor buitenspel. Vandaag had ik het geluk weer eens een keer wél aan mijn zijde."

De 29-jarige Pellè blijft ondanks zijn goede vorm nuchter. "Het is voor mij part of the job. Iedereen verwacht wat van mij als spits. Daar moet ik mee omgaan in deze bijzonder lastige competitie, waar ik toch wel aan moest wennen. Voor mij was het begin ook extra lastig, gezien mijn postuur. Ik ben vrij groot en had daarom wat moeite om me aan te passen. Daarom ben ik blij dat het nu begint te lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen