Boëtius blijft zoekende naar vorm: "Doelpuntje nodig"

Ger
15 september 2014, 08:32

Jean-Paul Boëtius heeft ook dit prille seizoen zijn topvorm nog niet kunnen hervinden. De aanvaller van Feyenoord maakte in zijn eerste maanden in de hoofdmacht veel indruk, maar inmiddels weet hij al geruime tijd niet meer te imponeren. Zaterdag werd de jongeling tegen Willem II zelfs door een deel van de thuisfans uitgefloten.

Trainer Fred Rutten had na de eerste helft genoeg gezien en wisselde Boëtius voor Elvis Manu. "Het komt allemaal goed", bleef de buitenspeler positief. Ook ploeggenoot Karim El Ahmadi verwacht dat Boëtius de weg omhoog weer zal inslaan. "Jean-Paul is en blijft een heel groot talent", zegt de middenvelder in het AD. "Hij heeft een doelpuntje nodig om een moeilijke fase achter zich te laten. Maar hij komt er bovenop."

Boëtius is bezig aan zijn derde seizoen in het eerste elftal van Feyenoord. Zijn debuut fleurde hij op met een doelpunt in de Klassieker tegen Ajax. Deze topper staat zondag weer op het programma. Feyenoord speelt donderdag eerst nog tegen Sevilla in de Europa League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen