Debutant Blind: "Zo wil Van Gaal het zien"

Ger
15 september 2014, 10:55

Daley Blind kan na zijn eerste optreden voor Manchester United voorlopig niet meer stuk bij de supporters. De van Ajax overgekomen Oranje-international speelde zondag een prima wedstrijd tegen Queens Park Rangers, dat met 4-0 werd verslagen. Van de 112 passes die hij gaf, kwamen er 107 aan.

"Ik had er voor de wedstrijd al heel veel zin in. Het ging goed, de hele week al. Iedereen is erg aardig tegen me. Ik voelde me hier meteen thuis", aldus Blind tegen MUTV. "Iedereen hielp elkaar ook bij balverlies. Het is belangrijk dat we dan zo snel mogelijk druk zetten. Zo wil de manager het zien. Dit is een nieuw begin en ik kijk uit naar de volgende wedstrijd."

Aanvoerder Wayne Rooney stak na afloop de loftrompet over zijn nieuwe ploeggenoot. "Ik heb een uitstekend debuut gezien van Blind." Naast de oud-Ajacied maakten ook Marcos Rojo en Radamel Falcao voor het eerst hun opwachting voor United. "Het is niet makkelijk om nieuw in een elftal te komen en te wennen aan de Premier League. Maar de spelers hebben het goed gedaan", toonde coach Louis van Gaal zich tevreden over de aanwinsten.

Voor United was het de eerste competitiezege van het seizoen. De Engelse topclub was de Premier League begonnen met een nederlaag en twee remises. Zondag wacht een uitwedstrijd tegen Leicester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen