'Liverpool verdient het om Champions League te spelen'

15 september 2014, 21:15

Liverpool keert dinsdag na een afwezigheid van vijf jaar terug in de Champions League. Trainer Brendan Rodgers is een trots man. "Vijf jaar is een lange periode, we verdienen het om hier weer te staan. Want vorig jaar hadden we een geweldig seizoen", aldus Rodgers op de website van The Reds.

"Voor ons is het geweldig om weer in de Champions League te spelen. Tijdens de laatste dagen merk je pas echt hoe lang het geleden is. Ik heb supporters in mijn kantoor gehad die het er met mij over wilden hebben. De Champions League is alleen voor de elite en Liverpool is een van de grootste clubs ter wereld. Het was voor mij topprioriteit om de club weer terug te brengen op dit niveau."

Mario Balotelli moet dinsdag tegen het Bulgaarse Ludogorets waarschijnlijk voor de doelpunten gaan zorgen. "Op dit podium is hij waarschijnlijk een van onze meest ervaren spelers", aldus Rodgers. Of Super Mario dinsdag speelt durfde hij niet te zeggen. "De tijd zal het leren. Hij is nog maar net hier. Maar echte topspelers lopen niet weg voor hun verantwoordelijkheid. Ik ben er zeker van dat dat ook voor hem geldt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen