Hull en West Ham remiseren; Valencia scoort fraai

16 september 2014, 00:04

Hull City en West Ham United hebben maandagavond in een vermakelijke wedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld. De thuisclub kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar de bezoekers toonden veerkracht.

Abel Hernández had in zijn debuutwedstrijd voor Hull City met een fraaie kopbal de score geopend. Pas na de wissel van helften kon West Ham iets terug doen. De manier waarop was bijzonder fraai. Recordaankoop Enner Valencia bewees meteen zijn waarde met snoeihard schot van afstand, dat via de onderkant van de lat in het doel verdween.

Een kwartiertje later kwam Hull opnieuw op voorsprong. Oud-Hammer Mohamed Diamé profiteerde van weifelend optreden van de verdediging van zijn oude club en rondde koelbloedig af. De laatste treffer kwam op naam van Curtis Davies, die de bal op ongelukkige wijze in eigen doel liep en er zo voor zorgde dat de wedstrijd voor beide ploegen met een punt eindigde.

Hull staat door de remise na vier duels op vijf punten en heeft er een meer dan West Ham. Beide ploegen bivakkeren daarmee in de middenmoot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen