Vloet: "Het is bizar wat er hier allemaal is gebeurd"

16 september 2014, 08:23

Wiljan Vloet startte afgelopen zomer een avontuur in Griekenland, maar zijn nieuwe uitdaging was zeer kortstondig van aard. De Nederlandse coach tekende een driejarige verbintenis bij de club Niki Volos, waar hij tot zijn verbazing na slechts drie competitiewedstrijden al de laan uitgestuurd werd.

"Het is bizar wat er hier allemaal is gebeurd", laat Vloet in De Telegraaf optekenen. "De insteek was om naar de langetermijnvisie van de club te kijken, maar bij de voorzitter regeerde de waan van dag. We verloren de eerste drie duels van de Griekse topclubs Olympiakos Piraeus, Atromitos en PAOK Saloniki. Hij verwachtte wonderen en was totaal in paniek", zegt de Nederlander.

"Toen was het direct einde verhaal", bromt Vloet. Na afloop van de nederlaag tegen PAOK werd hij op het matje geroepen bij de clubleiding. "De voorzitter zei: 'Ik ben helemaal niet tevreden. Volgende week willen we winnen en dat doen we zonder jou.' Een minuut later stond ik weer buiten. Ongelooflijk, hier was niks aan te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen