Vd Wiel terug in ArenA: "Liep bijna verkeerde kleedkamer in"

16 september 2014, 19:32

Gregory van der Wiel maakte twee jaar geleden de overstap van Ajax naar Paris Saint Germain, maar de rechtsback lijkt zich nog altijd thuis te voelen in de Amsterdam ArenA.

"Ik liep bijna de verkeerde kleedkamer in. Ik ben het niet gewend om in de andere te moeten zitten", lacht Van der Wiel tegenover het ANP. Ajax neemt het woensdag in de Champions League op tegen Paris SG. Van der Wiel: "Dit is super speciaal voor mij. Al bij de loting hoopte ik dat we Ajax zouden treffen, dus het is heel mooi dat ik hier mag spelen. Het is voor mij ook de eerste keer dat ik tegen Ajax speel."

"Het was mooi om in de hallen alle foto's te zien, waar ik zelf ook op sta. Mijn teamgenoten moesten daar ook om lachen. Ik heb hier natuurlijk heel mooie herinneringen opgedaan, vooral de twee kampioenschappen zal ik nooit vergeten", zegt Van der Wiel over zijn Ajax-tijd.

Van der Wiel stelt dat Paris SG Ajax niet mag onderschatten. "Ajax staat bekend om het voetbal, dat al van kleins af aan wordt bijgebracht. De huidige groep is natuurlijk nog jong en onervaren, maar we moeten rekening met ze houden. Dat hebben ze de vorige jaren wel bewezen tegen Barcelona en Manchester City."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen