Willems ziet verbetering: "We zijn fitter en sterker"

17 september 2014, 08:37

PSV gaat dit seizoen heel ver komen, omdat het een eenheid is. Dat vindt Jetro Willems, die denkt dat de Eindhovense club niet meer zo diep zal zinken als in de voorbije jaren gebeurde. Volgens de linksachter is er niet meer sprake van groepjesvorming en staat de groep er op fysiek vlak beter voor.

"We zijn fitter en sterker", claimt de vleugelverdediger in het Eindhovens Dagblad. "Het belangrijkste is dat de huidige spelersgroep als een familie voelt. Dat heb ik hier eerder niet meegemaakt", geeft Willems toe. Er is wel wat veranderd binnen het team, geeft hij aan: "We komen bij de training niet meer met groepjes van een of twee man naar buiten, we zijn in alles één ploeg en hebben veel voor elkaar over. Verzaakt een belangrijke schakel of valt iemand weg, dan proberen we dat ook als een soort familie op te lossen. We zijn volwassener, ik geloof er niks van dat we weer in een slechte periode terechtkomen."

Willems werd de afgelopen tijd geplaagd door blessures, maar wordt wel eens bekritiseerd vanwege een vermeend mentaliteitsgebrek. "Mensen zien helemaal niet wat ik allemaal voor mijn sport over heb en doe. Bij PSV staat meetapparatuur langs het veld die alles registreert. Als ik er al met de pet naar zou gooien, zou dat direct te zien zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen