Kazim-Richards: "Prachtige kans in mijn loopbaan"

17 september 2014, 08:50   Bijgewerkt: 17 september 2014, 08:58

Colin Kazim-Richards diende zich in de thuiswedstrijd tegen Willem II van afgelopen zaterdag voor het eerst aan bij Feyenoord. De 28-jarige aanvaller kwam als invaller in het veld en zorgde ervoor dat de Rotterdammers de aansluiting vonden met de Tilburgse promovendus. Tot een punt zou het niet leiden, er werd met 1-2 verloren, maar de invalbeurt van de Turk was een lichtpuntje.

Het kan wel eens een gelukkig huwelijk worden, die tussen Feyenoord en Kazim-Richards. "Feyenoord is zo'n geweldige club. Ik heb bij Galatasaray, Olympiakos en Fenerbahçe gespeeld, maar deze club steekt boven die andere uit", stelt de huurling in De Telegraaf. Hij wil het laten zien in Rotterdam-Zuid: "Ik heb er alles voor over, want dit is zo'n prachtige kans in mijn loopbaan en ik wil iedereen bij Feyenoord terugbetalen voor het vertrouwen dat ze in me hebben."

Lang stilstaan bij zijn debuut voor Feyenoord wil Kazim-Richards niet: "Het was een waardeloze uitslag. Ik gebruik nu een net woord, maar ik dreigde bijna een lelijk woord te zeggen. Alleen de kennismaking met het publiek en het stadion was geweldig", aldus de Turkse aanvaller, die in het verleden met Guus Hiddink te maken had bij de Turkse nationale ploeg: "Dat is een coach die zegt waar het op staat. Hou ik van. Ik maakte een keer twee goals en dacht dat ik het mannetje was. Toen zette Guus me even voor een tv en zei hij: 'Zo, gaan we nu ook even naar die vijftig fouten van je kijken in de wedstrijd…' Wist ik meteen waar ik stond", knipoogt Kazim-Richards.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen