Klopp geniet: "Trainersvak is de beste baan ter wereld"

17 september 2014, 12:31

Arsenal had dinsdagavond geen schijn van kans tegen Borussia Dortmund. De Duitsers wonnen in het eigen Signal Iduna Park met 2-0 van The Gunners, die niet konden tippen aan het hoge speltempo van Dortmund. Jürgen Klopp, de coach van Die Borussen, was op de bank aan het genieten van zijn ploeg. "Het is een geweldige prestatie, we waren echt heel sterk."

"We speelden met moed, snelheid en we brachten alles wat we nodig hadden om deze wedstrijd over de streep te trekken", jubelde Klopp na afloop van de zege op Arsenal. "Geef Arsenal één meter ruimte en ze doen je pijn. We deden wat nodig was om te winnen, het benaderde perfectie. Als je wedstrijden als deze vanaf de bank ziet, dan is het trainersvak de beste baan van de wereld", aldus de Duitse oefenmeester.

Het contract met Arsenal was immens groot. Manager Arsène Wenger snapte er maar weinig van: "We hadden het moeilijk, Dortmund was de betere ploeg. Het was voor ons een zeer teleurstellende avond. Het is moeilijk te begrijpen. Vooral op het middenveld waren zij sterker. Als team zijnde kwamen wij niet eens in de buurt van het niveau van Dortmund", constateerde de Franse coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen