Jozefzoon en Locadia strijden om plek Depay

17 september 2014, 13:33

Na het wegvallen van Memphis Depay is het de vraag hoe trainer Phillip Cocu de absentie van de smaakmaker gaat oplossen. Florian Jozefzoon en Jürgen Locadia lijken de voornaamste kandidaten om op de linkerflank geposteerd te worden, maar het kan ook zo zijn dat de Mexicaanse zomeraanwinst Andrés Guardado op de plek van Depay komt te staan.

"Ik ben altijd klaar om te spelen, dus nu ook", sprak Jozefzoon daags voor de Europa League-wedstrijd tegen het Portugese Estoril aan in het Eindhovens Dagblad. "Voor het team is het vervelend dat Memphis nu even is weggevallen. Hij was enorm belangrijk en heeft een grote bijdrage gehad. Toch moeten we dat kunnen opvangen. Voetbal is een teamsport en met onze ploeg zijn we in staat om ook zonder Memphis tot goede resultaten te komen", zegt de rappe vleugelspeler.

Locadia dingt ook mee om de plek van Depay over te nemen. "In principe kan ik op alle plekken voorin uit de voeten. Of dat een voordeel is? Het kan ook een nadeel zijn. We staan nu voor de uitdaging om het gemis van Memphis zo goed mogelijk in te vullen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen